Samsung Galaxy Tab A 10.1 with S-Pen va fi lansată în scurt timp

și în Statele Unite

După situația jenantă în care a fost pus Samsung în cazul Galaxy Note 7, acesta continuă să-și facă simtiță prezența în online pe piața tabletelor cu Galaxy Tab A 10.1 with S-Pen, lansat în Coreea în septembrie, iar acum este anunțat și în Statele Unite din 28 octombrie.

Pentru un preț de 350 de dolari, americanii vor primi un device cu display de 1920 x 1200 pixeli cu 3GB RAM, 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.0, o baterie de 7.300 mAh (13 ore de redare video) și slot pentru microSD, memoria internă de stocare fiind de 16GB.

Procesorul este Exynos 7870 cu 8 nuclee ARM Cortex-A53 CPU, iar chipul grafic Mali-T830.

Nu se cunoaște încă dacă device-ul va sosi și pe piața europeană.

3 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

  1. Weezer a scris:

    Vreau si eu o tabneta din asta daca s-ar putea drar nu sunt sigur daca procesorul video T830 are putere la jocuri video sau mai bine caut una cu alt procesor

  2. Weezer a scris:

    Ziceti repede, e bun procesorul video?

  3. Hosting a scris:

    Samsung is not responsible for any errors, omissions or misdirected or lost orders, or orders which may be delayed. Samsung reserves the right to modify pricing and modify or cancel promotions at any time, without prior notice.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.