Rezumatul IeSF World Championship 2017

Ieri s-a încheiat IeSF World Championship 2017

Ieri s-a încheiat IeSF World Championship 2017. Evenimentul a găzduit trei competiții, de CS:GO, Tekken 7 și League of Legends. Acestea sunt rezumatele celor trei competiții.

Competiția de CS:GO a fost câștigată de echipa rusă ForZe care în finală a trecut de românii de la Nexus Gaming cu scorul de 2-1. A fost prima competiție câștigată de forZe de la reintrarea ei în circuitul profesionist, din luna iulie a acestui an.

Clasamentul competiției de CS:GO:

Concursul de League of Legends a fost câștigat, nu tocmai surprinzător, de Coreea de Sud. Aceasta, în finală, a întâlnit Serbia, de care a și trecut lejer, cu 2-0. Pe locul trei s-a clasat China, care în finala mică a trecut de Israel, tot cu 2-0. Motivul pentru care China a jucat în finala mică a fost că a pierdut semifinala jucată împotriva Coreei de Sud, cu 2-1. România nici măcar nu a prins playoff-urile.

Clasamentul competiției de League of Legends:

În sfârșit, concursul de Tekken 7 a fost câștigat de Thailanda, într-o finală jucată împotriva Filipine și încheiată cu 5-3. În această competiție România nici nu a ieșit din faza grupelor, clasându-se pe locul cinci – penultimul – în grupa C.

Clasamentul competiției de Tekken 7:

Date fiind rezultatele de mai sus, top trei, conceput de organizatori, arată astfel:

 

Sursa: IeSF

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.