Rezumatul IeSF World Championship 2017

Ieri s-a încheiat IeSF World Championship 2017

Ieri s-a încheiat IeSF World Championship 2017. Evenimentul a găzduit trei competiții, de CS:GO, Tekken 7 și League of Legends. Acestea sunt rezumatele celor trei competiții.

Competiția de CS:GO a fost câștigată de echipa rusă ForZe care în finală a trecut de românii de la Nexus Gaming cu scorul de 2-1. A fost prima competiție câștigată de forZe de la reintrarea ei în circuitul profesionist, din luna iulie a acestui an.

Clasamentul competiției de CS:GO:

Concursul de League of Legends a fost câștigat, nu tocmai surprinzător, de Coreea de Sud. Aceasta, în finală, a întâlnit Serbia, de care a și trecut lejer, cu 2-0. Pe locul trei s-a clasat China, care în finala mică a trecut de Israel, tot cu 2-0. Motivul pentru care China a jucat în finala mică a fost că a pierdut semifinala jucată împotriva Coreei de Sud, cu 2-1. România nici măcar nu a prins playoff-urile.

Clasamentul competiției de League of Legends:

În sfârșit, concursul de Tekken 7 a fost câștigat de Thailanda, într-o finală jucată împotriva Filipine și încheiată cu 5-3. În această competiție România nici nu a ieșit din faza grupelor, clasându-se pe locul cinci – penultimul – în grupa C.

Clasamentul competiției de Tekken 7:

Date fiind rezultatele de mai sus, top trei, conceput de organizatori, arată astfel:

 

Sursa: IeSF