Reclamă TV pentru Ghost Recon: Wildlands

Pentru posturile americane

Ubisoft a lansat reclama dedicată posturilor TV unde jocul video Ghost Recon: Wildlands va fi promovat.

Open Beta va avea loc între 23 și 27 februarie, iar lansarea va avea loc pe 7 martie. În ambele cazuri, Ghost Recon: Wildlands va fi disponibil pe PC, PlayStation 4 și Xbox One.

7 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. cTm a scris:

  Daca toate jocurile ar arata ca in trailere ar fi ceva.

 2. KashunatoR a scris:

  Eu am jucat si pe pc si pe console si pur si simplu PC-ul e o platforma moarta, anοn are dreptate mai bine joci Uncharted 4 pe PS4 Neo. PC-ul este cea mai mare conserva ce nu poate duce cursiv jocurile, si duce mare lipsa de jocuri bune, numai csgo si dota vezi peste tot.

 3. @tristii a scris:

  Si Assassin’s Creed Unity cum merge pe PS4? Va zic eu: cu drop-uri la 24 fps. 🙂

 4. Rasta a scris:

  Unity tine 30 constant cu Boost Mode pe Pro. Aparent jocurile anterioare ce s-au folosit intens de CPU primesc un boost major de performanta cu noul update. La GPU in schimb, e doar o loterie.

 5. cTm a scris:

  Ce sa le ceri la niste conservari tristi, au pus botu repede la prosteala de PS Pro care nici nu e nativ 4k, dar asa e cand esti oligofren si iti cumpara ma-ta consorva.

 6. sa a scris:

  KashunatoR :)))) , pe ce PC joci tu frate ? Credem nu iti trebuie TITANX sa ai o experienta mai buna pe pc . Optimizatile sunt proaste daca tu esti prost si nu stii sa configurezi setarile .

 7. sa a scris:

  https://www.youtube.com/watch?v=L3-0Uh2-Vw0, daca ai titanx si cu cea mai de c+cat optimizare ai fps-uri bune.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.