Produsele TENDA prezentate la CeBIT 2017

CeBIT 2017 a avut loc în perioada 20-24 martie

Ediția din acest an a CeBIT, ce a avut loc în perioada 20-24 martie, a fost în mare parte dedicată soluțiilor de rețea și de telefonie mobilă. Tenda, unul dintre cei mai importanți producători de echipamente pentru rețea, a participat la acest eveniment cu toată gama de produse, inclusiv produse de rețea pentru acasă, pentru business, switch-uri, powerlines, camere IP, din care seria de produse pentru rețea 11AC și switch-urile au fost cele mai populare modele.  

Principala atracție a acestei expoziții a fost modelul AC18, un router dual-band care, pe lângă performanțele sale foarte bune, dispune și de un design distinct, modern, cu elemente futuriste. Sub aspectul exterior uimitor, AC18 integrează toate specificațiile seriei 11AC, cum ar fi și cel mai nou protocol 802.11ac, este echipat cu tehnologie avansată precum Beamforming+ și este compatibil cu standardul 11a/b/g/n. Astfel, seria 11AC aduce îmbunătățiri semnificative ratei de transmisie și calității semnalului.

În ceea ce privește switch-urile, care sunt capabile să transmită date precum și energie electrică prin cablu, la o distanță de 250 de metri, acestea au împământare și port de mare viteză. Aceștia sunt factorii cheie pe care clienții vor pune accent, în special pentru proiecte de securitate.

Pe parcursul celor cinci zile de expoziție, TENDA a atras o mulțime de vizitatori, parteneri care au lucrat cu TENDA timp de mai mulți ani, consumatori care folosesc deja produsele noastre, precum și clienți noi care, deși au avut primul contact cu produsele noastre, și-au arătat imediat interesul către o posibilă cooperare și către produsele prezentate, în special după ce au experimentat setul de streaming și Wi-Fi rapid la stand.

“În acest an la CeBIT, TENDA a avut ocazia să întâlnească potențiali parteneri de afaceri, precum și să își promoveze produsele în întreaga Europă. CeBIT va fi un important punct de lansare pentru succesul nostru în Europa.”

– a declarat Directorul Executiv al TENDA în Europa.

“Viziunea noastră este de a oferi produse de rețea de calitate ridicată, accesibile, rapide și sigure, pentru oricine are nevoie de Wi-Fi. Avem toate motivele să credem că TENDA va străluci nu numai în cadrul CeBIT, ci și în majoritatea țărilor din Europa.”