Primul gameplay demo din Valkyria: Azure Revolution

Schimbare de gen, pentru că nu existau suficient de multe titluri Action RPG pe piață

Media.Vision și SEGA au lansat Valkyria Chronicles Remastered pe PS4 în Japonia, urmând ca jocul TBS să fie disponibil în Europa, în această primăvară.

În pachetul jocului este disponibil și un demo pentru Valkyria: Azure Revolution, noul titlu al seriei, care a fost confirmat până acum doar în Japonia și pe PS4. Totuși, sunt mari șanse ca el să aibă și o versiune PC, care va fi lansată pe întregul mapamond.

Acestea fiind spuse, din videoclipul postat, se pare că studioul a renunțat la însuși genul din care făcea parte seria până acum, și a adus viitorul titlu către Action RPG. După cum indică părerile fanilor din secțiunea comentariilor de pe YouTube, jocul nu este ce se dorea.

Dacă sunteți interesați de un TBS similar, dar diferit, de XCOM, pagina originalului Valkyria Chronicles este aici, cu discount 33%.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.