Prey va avea multe similitudini cu Dishonored 2

Nu și optimizarea, să sperăm

Arkane Studios începe să ofere tot mai multe informații despre Prey, care este așteptat în acest an pe PC, PS4 și Xbox One. Deși precedentul său joc, Dishonored 2, suferă în continuare de pe urma unei optimizări atroce, studioul se poate felicita, dat fiind că până și cei mai vehemenți contestari ai săi admit că jocul în sine este excelent.

Bethesda, distribuitor al jocului, a declarat prin vocea lui Pete Hines, că Prey va avea multe asemănări cu Dishonored 2:

Nu e ca și cum am lucra cu Arkane și le-am spune să facă jocuri cu mașini și de sport. Ei crează jocuri imersive și bazate pe interacțiunea dintre diversele sisteme. Dishonored a fost doar o evoluție a ceea ce ei știu să facă, iar ce vor face cu Prey va fi foarte similar.

Unele lucruri vor fi noi și unice, dar va fi tot un simulator imersiv, nescriptat, definit de sistemele sale, care va încuraja explorarea și alegerile.

Prin urmare, gamerii care adorau multitudinea de opțiuni și rute avute în fiecare moment la dispoziție au motive să aștepte Prey. Mai mult, titlul va fi creat pe CryEngine, nu pe VoidEngine ca Dishonored 2, ce conturează o versiune PC mai calitativă.

Pagina Steam este aici.