Press Play anunță jocul exclusiv Windows 8, Tentacles: Enter the Mind

Va fi lansat la începutul acestei veri.

Creatorii Max: The Curse of Brotherhood, Press Play, a anunțat lansarea la începutul acestei veri a Tentacles: Enter the Mind pentru Windows 8 și device-urile RT via Microsoft Store.

Tentacles: Enter the Mind este o reimaginare a universului Tentacles ce folosește mecanica prezentă în Tentacles: Enter the Dolphin. Acțiunea are loc într-o lume 3D populată de creaturi bizare ce se ascund în fiecare colț al minții lui Phluff, un doctor de știință cu cap de delfin, obsedat facă lumea mai… simpatică.

Totul va lua o întorsătură oribilă atunci când mintea doctorului este infestată de creațiile sale făcându-l să devină mai nebun decât era până acum. Din fericire subconștientul lui are un plan și-l va ajuta în călătoria sa pentru vindecare.

Interpretându-l pe Lemmy, un monstru cu tentacule, va trebui să cureți mintea lui Phluff folosind un control intuitiv, ferindu-te de proiectile și suprafețe periculoase și bineînțeles luptând cu cele mai simpatice periculoase creaturi din cele mai întunecate coridoare ale minții doctorului.

Mai multe informații despre Tentacles: Enter the Mind găsiți pe website-ul oficial.

tentacles-enter-the-mind-1 tentacles-enter-the-mind-2 tentacles-enter-the-mind-3 tentacles-enter-the-mind-4