PlayerUnknown’s Battlegrounds va primi optimizare superioară pentru sistemele de buget

Și întregul changelog este dezvăluit

Bluehole anunța la începutul săptămânii marile adiții pe care update-ul din septembrie le va aduce în PlayerUnknown’s Battlegrounds, dar doar astăzi vedem întregul changelog.

Știam deja că vor fi introduse condiții meteo de ceață, arma M14 și orașul East of Stalber.

Cel mai importantă este modalitatea de randare a clădirilor, umbrelor și a vehiculelor, care va duce la performanță sporită pentru PC-urile low-end. Dat fiind că studioul speră, realist sau nu, ca jocul să ajungă la 100 milioane jucători, acum 10 milioane, optimizarea pentru sisteme de buget este vitală.

Pagina Steam este aici.

4 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. SupremeBeing a scris:

  Asta ar trebui sa faca toate companiile de jocuri ptr ca multi au calculatoare de buget in schimb majoritatea companiilor fac numai jocuri prost optimizate si dupa aceea se plang ca nu au vanzari babane.
  Si credeti-ma ca daca un joc este optimizat impecabil il puteti juca si pe un cartof 🙂

 2. Marius a scris:

  Degeaba de nu il poti juca si pe sistem de acum 10 ani :)) Dar sigur vor oferi un update sa il poti juca in rezolutie de anii 2000 si grafica tot de anii aia. Pana la urma vor succes pe toate planurile 😉

 3. LucianF a scris:

  Singurul lucru ce poate face jocul să meargă mai bine e VULKAN (Când mă gândesc buget mă gândesc AMD, mai ales FX). Altfel, o să se chinuie ca sclavii pentru un amărat de 10% plus de performanță.

 4. Carnat a scris:

  Uuu, uite unde se ascundea expertul nostru in programare. 🙂

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.