PlayerUnknown’s Battlegrounds trece de 15 milioane exemplare vândute

Here comes the money

Lansat pe Steam Early Access în martie, PlayerUnknown’s Battlegrounds a trecut recent de 15 milioane exemplare vândute.

Doar luna trecută, studioul Bluehole anunța că jocul a trecut de 10 milioane unități. Când luăm în considerare că jocul costă 30€, iar Steam își reține 30% (neoficial, din spusele unor producători), studioul a încasat 300 milioane € pentru primul său joc.

În tot acest timp, jocul se apropie de 2 milioane utilizatori Steam activi concomitent, având nevoie de mai puțin de 75.000 pentru a trece pragul.

Pagina Steam este aici. Microsoft va fi distribuitorul versiunii Xbox One, a cărei dată de lansare nu este cunoscută.

8 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. Duke Nukem a scris:

  Pentru mine, PlayerUnknown’s Battlegrounds si cu Divinity Original Sin 2 sunt candidati la GOTY2017

 2. Zohan a scris:

  o nebunie de joc, nu se compara cu Fortnite Battle Royale d.p.d.v. al optimizarii

 3. Kiki a scris:

  Cel mai tare joc ! Fun si tensiune de la inceput pana la sfarsit ! nu ai timp nici sa respiri . A reusit sa fure jucatori de la celelalte doua jocuri din top 3 (dota and CS). Bravo lor !

 4. SuccubusHunter a scris:

  Eu vreau sa va intreb…….daca sunt pe aici jucatori de PUBG……de ce credeti ca atat de multi oameni joaca acest joc?…..eu sincer nu pot juca asa ceva…….! Am intales care e treaba 1vs99, 4vs96……iar la sfarsit ”castigi”, dar cei care stiiti mai bine……ce castigati…..acei ”banuti” cu care ce faceti!? Eu sincer nu pot sa ma joc daca dupa 8 ore de gameplay chiar daca castig, la sfarsit nu realizez nimic, nu te recompenseaza cu nimic. Mie PUBG mi se pare la fel de SEC ca orice MOBA, CS:GO, H1 Z1…….nu tu poveste…..nimic….| Nu vreau sa fiu rautacios dar auzi la el PUBG GOTY……2016 a fost probabil cel mai groaznic an pentru gaming unde candidat la GOTY a fost INSIDE si GOTY a fost Overwarch…….| Eu personal astept Cyberpunk 2077……in rest cred ca toate jocurile sunt doar ca sa fie si sa faca altii multi bani…….dupa cum stiiti cu introducerea de loot boxes chiar si in singleplayer si skin-uri pentru soferi in racing games!

 5. Blahu a scris:

  @SuccubusHunter pai, sa incerc sa explic. Este vb despre gameplay, feeling etc. Sunt unii care apreciaza asta mai mult decat un storyline. De ce juca lumea pe vremuri Quake, UT, BroodWar etc? Pai, acelasi motiv. Un joc de succes poate fi bazat si pe altceva decat story.
  Ps: si eu astept Cyberpunk 2077 si sper un nou joc din seria Witcher…, momentan am timp doar de cateva matches Fortnite BR sau HoS. Cheers.

 6. SuccubusHunter a scris:

  @Blahu Multumesc ca ti-ai facut timp sa imi explici! Dupa mine The Witcher 3 e ”singurul” joc care a meritat cu adevarat GOTY…! Nu o sa vedem prea curand The Witcher 4……si eu nu imi doresc nimic mai mult decat un nou The Witcher……dar CDPR nu sunt ca Ubisoft sau Activision ca sa faca 2-3 jocuri ”AAA” pe an…….CDPR face in schimb 1 TRUE AAA in 3-4 ani…….si cum am mai scris si in comenturi pe youtube…….sper ca Cyberpunk 2077 sa arate evolutia CDPR dupa TW3………unde sper sa fie un joc chiar de 200$, dar sa fie un RPG cu un multiplayer care sa merite! Cheers.

 7. Urukhash a scris:

  Cyberpunk 2077 o sa aparr cel mai devreme in 2019, poate chiar 2020. Asta au spus developerii din start, deci mai aveti de asteptat.

 8. SuccubusHunter a scris:

  @Urukhash Nui bai…….Cyberpunk 2077 merita ce 2 ani de asteptare……..cel putin pentru mine…..!

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.