Play The Game – Minecraft

Astăzi la ora 16:10.

În ediţia de astăzi la Play The Game voi juca Minecraft la ora 16:20. Jocul a fost lansat  în anul 2011 şi a fost foarte bine primit de iubitorii genului indie. Minecraft costă 20 de euro şi poate fi achiziţionat de pe site-ul oficial

Emisiunea va putea fi urmărită în direct aici începând cu ora 16:20, înregistrarea urmând să fie disponibilă pe canalul Youtube Computergamesro.

5 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. Andrei B. a scris:

  Pentru Ellie: ca tot era articolul ala cu sexi gameri-girls, si ziceai ca vrei sa inveti de la ele, si suntem la play the game, si tocmai ma uitam pe youtube, uite inca o recomandare, Mari de la Smosh (tehnic vorbind nu este la fel de gameriţă ca celelalte, dar e close enough!):
  http://www.youtube.com/watch?v=Psgl5aTYf5Q
  Mai apare si in alte video-uri cu jocuri, dar show-ul asta e doar al ei.
  Mai il are si pe asta, dar nu are legatura cu jocurile:
  http://www.youtube.com/watch?v=XklUb2q1VuE

 2. Alex a scris:

  Oare de ce Minecraft nu e disponibil si pe Steam???

  WTF ?

 3. cris a scris:

  Next Play the Game >> Skyrim .

 4. Ellie a scris:

  Morgen, nu e disponibil pe Steam ca nu au avut nevoie de asta. S-a vandut in 20 de milioane de exemplare pe X360 si PC crezi ca aveau nevoie de un contract ?Hell, nu stiu niciun joc care sa vanda cum au facut ei… dar prin Steam.

 5. alex a scris:

  frumos viideoclipul

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.