Play the Game – Far Cry 3 – Blood Dragon

Ne luptăm cu dragoni sângeroşi la ora 16:00

Astăzi la ora 16:00 la Play the Game ne vom amuza cu o serie de clişee din anul 2007 prezentate prin Far Cry 3 – Blood Dragon. Jocul poate să fie achiziţionat de pe Steam la preţul de 14,99€ şi nu necesită o copie a jocului Far Cry 3.

Emisiunea va putea fi urmărită în direct pe pagina Computergames.ro începând cu ora 16:00, înregistrarea urmând să fie disponibilă pe canalul Youtube Computergamesro.

Far Cry 3: Blood Dragon

Producător: Ubisoft

Distribuitor: Ubisoft

Platforme: PC, Xbox 360

Gen: Shooter

Pagina Oficială: Vizitează

Data de lansare: 1 mai 2013

6 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. CalinTM a scris:

  Foarte tare jocul asta, adica setting-ul + gameplay-ul din far cry 3, am facut clean map + story in fix 5 ore de gameplay.

 2. Ellie a scris:

  Abia astept sa il incerc si eu 😀

 3. CalinTM a scris:

  Unele replici amuzante, se leaga de AC3 si de adunatul penelor. :))

 4. kikiriki a scris:

  Un joc foarte amuzant si care nu se ia deloc in serios, parodiaza tot ce poate parodia, nu am mai ras atat de mult intr-un joc de multa vreme. Un mare factor comic este intreaga enciclopedie scrisa a jocului in care sunt explicate armele, animalele s.a.m.d.
  “Te-ai astepta ca o mitraliera denumita Fazertron sa scuipe fascicole laser sau macar viezuri turbati, dar nu, aceasta arma trage clasicele gloante”.
  “Nu este nimic futuristic la clasicul arc. Doar ca noi i-am adaugat neoane albastre; nimic nu e mai futuristic decat neoane albastre”.

 5. Pitbull a scris:

  Petarda de joc, cred ca 15E e prea mult pentru ce ofera !!

 6. CG Andrei a scris:

  da, si eu zic la fel. cu 15 euroi mai bine imi cumpar un vibrator!

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.