Play The Game – Dishonored: The Knife of Dunwall

Astăzi la ora 15:00.

În ediţia de astăzi la Play The Game voi juca Dishonored: The Knife of Dunwall la ora 15:00. DLC-ul The Knife of Dunwall este disponibil pe Steam începând de astăzi la preţul de 9,99 euro. 

Emisiunea va putea fi urmărită în direct pe pagina Computergames.ro începând cu ora 15:00, înregistrarea urmând să fie disponibilă pe canalul Youtube Computergamesro.

16 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. Alex Khan a scris:

  si cu Bioshock Infinite si cu primul Bioshock pe cand? 🙂

 2. Gundam XExia a scris:

  Initial ma gandeam ca aceasta emisiune va prezenta jocul, din punctul de vedere al cuiva care stie ce joaca si ce trebuie sa faca. Cel putin asa ma gandeam ca a fost gandita emisiunea, pentru a prezenta jocul, a explica ce face jucatorul, cum face, ce trebuie sa faca si asa mai departe. Sper ca persoana care prezinta aceste jocuri sa se concentreze mai mult pe ceea ce joaca, si nu pe comentariile care oricum nu-si au rostul. Este o sansa foarte importanta, de a vedea un joc prezentat de cineva care stie, pentru ca daca informatia este corecta si mai ales bine prezentata, imi permite sa-mi fac o parere obiectiva despre joc. Asta evident daca nu l-am cumparat deja, sau sunt curios daca se merita.

  Sper sa nu fie interpretat gresit mesajul meu, dar ma asteptam ca persoana care prezinta jocul sa fie concentrata pe joc si nu pe aberatiile scrise de diferiti pe chat.

 3. Ellie a scris:

  pe scurt iti doresti un review in timp ce se face stream, nu?

 4. Gundam XExia a scris:

  Ah nu este vorba despre ce-mi doresc eu, ci despre ce ar trebui sa faca emisiunea. Uite un exemplu: jucati un joc de strategie, luam AOE II HD ca a fost si prezentat. Se putea discuta despre unitati, despre cladiri, ce tehnologii prefera cel ce joaca, daca joaca cu mai multe tipuri de unitati, si asa mai departe. Acuma se va juca un FPS cu o tenta foarte mare de stealth si cu diferite skilluri utile (vraji). Cel mai interesant ar fi daca persoana care il joaca ar explica gen: bai uite nu-l omor pe ala, bai aici ma ascund si caut sa vad cum sta treaba, bai uite folosesc vraja X, Y. Evident, scoatem “bai” din context. Scrie sus acolo: PLAY THE GAME, nu scrie: SA ABERAM CU CHATUL. Persoana care il joaca, ne poate spune ce-i place la joc, cum ii place sa joace, de ce si asa mai departe. Practic prezentarea este o invitatie sa luam partea alaturi de ea (persoana care il joaca) la actiunea din joc. Sau poate ma gandeasc eu prea mult cine stie…

  P.S. Sper sa fiu scuzat dar am explicat prea mult, am incercat doar sa-mi expun parerea despre ce credeam initial ca face emisiunea, chiar daca am fost prea sincer, sper sa fiu scuzat. Raman la parerea ca o sa fie prezentat un joc si nu este un site de dating sau o emisiune de comedie si divertisment ca “Divertis”.

 5. Ellie a scris:

  Te contrazici nitel… cand zici cum ar trebui sa fie prezinti perspectiva ta. In fine ca sa se intample ce zici tu ar trebui sa scot elementul de naturalete.

 6. Alex C a scris:

  Deci transformati “Play the Game” in “Master the Game and pwn nubz4life” ? Vrei sa ne invete sa jucam la nivel profesionist ? Cred ca peste 90% din gameri joaca for fun, iar cei care doresc sa ajunga la nivel profesionist sigur au unde sa se uite. Why so serious, man ? 🙂

 7. RaZoR a scris:

  Gundam doreste un fel de walkthrough din ce am inteles eu

 8. tao a scris:

  @Alex C
  Nu vrem pro gamers insa nici chiar asa sa moara din 5 in 5 secunde si sa se bata cu cutitu de bucatarie vs. un Drujbar … sa fim seriosi … nici chiar in halul asta

 9. Darkman a scris:

  “Ah nu este vorba despre ce-mi doresc eu, ci despre ce ar trebui sa faca emisiunea”
  Gundam, emisiunea este fix ce isi doreste Ellie sa fie si cum isi doreste ea, restu este ce iti doresti tu sa vezi. 🙂
  Acestea fiind zise, ce vrei tu este foarte greu de facut si dureaza foarte mult pentru un ROI inexistent. Ca Ellie sau oricine altcineva sa stea si sa disece toate jocurile inainte de a le pune pe stream ar fi o munca de 24 din 24. Cred ca v a trebui sa te multumesti cu faptul ca Ellie sau Assassin (sau Bossman/Tartoru) vin cu o experienta mare si in general concluziile lor la “prima vedere” au ceva mai multa valoare decat media.

 10. ALINTM a scris:

  credeam casau potolit supa ce au plictisit lumea cu prima serie , dar vad ca vor sa se faca de rusine pana la capat .

 11. GGekko a scris:

  pai daca nu stii sa-l joci normal ca te plictisesti, nu toate jocurile sunt pe stilul serious sam.

 12. tao a scris:

  @Darkman ai dreptate insa nu suntem pe un canal de twitch al unu player oarecare ci suntem pe un canal computer games – deci reprezentand aceasta comunitate ar trebui jucat altfel jocul , nu enervand publicul mergand mereu sa moara chiar si prin sinucidere s.a.m.d.

 13. RaZoR a scris:

  bai frate dupa ca oamenii se chinuie sa faca ceva, normal ca intru-un joc mai si mori

 14. Ghost a scris:

  @Ellie: De ce nul invitati si pe Andrei (de la Zon@) la un Play The Game?

 15. DarkCG a scris:

  Tao, nu stiu cum sa iti spun dar PTG il reprezinta doar pe cel sau cei care modereaza emisiunea intr un anume moment. Vrei sa vezi un jucator pro, va trebui sa l astepti pe Ppasarel sa joace Unreal sau DOTA2, vrei sa vezi ultima aparitie, il astepti pe Assassin sau Bossman, vrei sa ai parte de mai multa interactiune cu prezentatorul sau sa vezi vreun indie, asteapt-o pe Ellie.

  Ah, si sa nu uit, vrei sa te baneze cineva pe chat dintr un motiv valabil SAU NU, cauta-ma 🙂

 16. Mandea a scris:

  pare ok dlc-ul. chair aveam chef de ceva nou la dishonored.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.