Play the Game – Dead Island Riptide

Astăzi la ora 14:00

Astăzi la ora 14:14 la Play the Game voi încerca să supravieţuiesc alături de Tartoru în Dead Island Riptide. Jocul poate să fie achiziţionat de pe Steam la preţul de 39,99 euro.

 

Emisiunea va putea fi urmărită în direct pe pagina Computergames.ro începând cu ora 14:14, înregistrarea urmând să fie disponibilă pe canalul Youtube Computergamesro.

7 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. Pitbull a scris:

  nu parca l-ati mai jucat si saptamana trecuta ?

 2. Ellie a scris:

  nu Riptide

 3. Adrian a scris:

  ahh what’s the point. mai bine jucati fez

 4. alex a scris:

  ce planuiesti Ellie sa joci dupa Paste?

 5. Pitbull a scris:

  Iar se lasa cu intarzieri

 6. Ciprian a scris:

  Ati fost foarte haiosi la play-ul asta,m-ati amuzat complex!@ELLIE tu nu ai mai jucat deloc dead island?Am vazut ca nu stiai schema de baza,si se pare ca nici Tartorelu,se loveste cu piciorul pentru a dezechilibra adversarul apoi in cele cateva secunde cat e dezechilibrat si nu poate lovi ii rupi capu’!De altfel se specifica si in acele pastile de help din ecranul de loading ca lovitura cu piciorul e singura pe care adversarii nu o pot contracara.Cu o combinatie corecta de kick si apoi slash poti teoretic sa nu iei deloc damage.

 7. Ellie a scris:

  am mai jucat putin primul 😀

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.