Philadelphia 76ers, primul club american intră în eSports

Philadelphia 76ers a preluat Apex Gaming și cea mai mare parte a organizației Team Dignitas

La doar o zi de la anunțul că opt cluburi din Bundesliga ar fi interesate să se extindă în eSports, acum au apărut informații că și un club din National Basketball League (NBA) a făcut același lucru. 

Americanii nu au preluat doar unul sau doi jucători, așa cum unele cluburi europene de fotbal au făcut, ci chiar două organizații: pe Apex Gaming și cea mai mare parte a organizației Team Dignitas. Conform înțelegerii Apex Gaming va înceta practic să mai existe, urmând a juca în League of Legends Championship Series (LCS) sub culorile Team Dignitas.

În felul acesta, Philadelphia 76ers și-a asigurat prezența în mai multe jocuri simultan, de la League of Legends la Overwatch sau CS:GO.

Philadelphia 76ers a devenit astfel primul club nord-american care intră în eSports. Ce-i drept, personalități sportive americane au investit deja bani în eSports, personalități precum foștii jucători din NBA Rick Fox – care deține Echo Fox –, sau Shaquille O’Neal, care a investit în NRG eSports.

Sursa: Sports Illustrated

1 Comentariu [+] Adaugă un comentariu

  1. Kashunator a scris:

    Kodiak esti prostt consolele is cele mai tari pc gaming e mort hai pa tre sa ma antorc la laba

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.