Overwatch: Blizzard mai vinde încă două sloturi în Overwatch League

Numărul echipelor cu un loc garantat în Overwatch League a ajuns la nouă

Încă două sloturi în Overwatch League au fost achiziționate, ducând astfel numărul echipelor cu un loc garantat în ligă la nouă.

Unul dintre sloturi a fost cumpărat de Cloud9, foarte probabil grație celor câteva milioane de dolari în sponsorizare obținute în noiembrie 2016 și în luna martie a acestui an. Cloud9 nu a cumpărat, însă, un slot în America de Nord – cum probabil că ar fi fost de așteptat –, ci pe cel de la Londra.

Al doilea slot, cel din Los Angeles, a fost cumpărat de Kroenke Sports & Entertainment, o companie americană cu sediul în Denver, Colorado, care mai deține echipe în aproape toate sporturile majore din America de Nord, cu excepția baseball-ului.

De exemplu, compania deține o echipă din National Football League (NFL) – denumită Los Angeles Rams – și una din National Basketball League (NBA) – denumită Denver Nuggets. Mai deține și una din National Hockey League (NHL) și una din Major League Soccer (MLS).

Kroenke Sports & Entertainment mai deținea deja un slot în Overwatch League, tot în Los Angeles, pe care l-a oferit spre operare organizației Immortals.

Lista organizațiilor de eSport și a sponsorilor care dețin sloturi în Overwatch League:

Sursa: Blizzard

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.