Overwatch: Blizzard mai vinde încă două sloturi în Overwatch League

Numărul echipelor cu un loc garantat în Overwatch League a ajuns la nouă

Încă două sloturi în Overwatch League au fost achiziționate, ducând astfel numărul echipelor cu un loc garantat în ligă la nouă.

Unul dintre sloturi a fost cumpărat de Cloud9, foarte probabil grație celor câteva milioane de dolari în sponsorizare obținute în noiembrie 2016 și în luna martie a acestui an. Cloud9 nu a cumpărat, însă, un slot în America de Nord – cum probabil că ar fi fost de așteptat –, ci pe cel de la Londra.

Al doilea slot, cel din Los Angeles, a fost cumpărat de Kroenke Sports & Entertainment, o companie americană cu sediul în Denver, Colorado, care mai deține echipe în aproape toate sporturile majore din America de Nord, cu excepția baseball-ului.

De exemplu, compania deține o echipă din National Football League (NFL) – denumită Los Angeles Rams – și una din National Basketball League (NBA) – denumită Denver Nuggets. Mai deține și una din National Hockey League (NHL) și una din Major League Soccer (MLS).

Kroenke Sports & Entertainment mai deținea deja un slot în Overwatch League, tot în Los Angeles, pe care l-a oferit spre operare organizației Immortals.

Lista organizațiilor de eSport și a sponsorilor care dețin sloturi în Overwatch League:

Sursa: Blizzard