Oculus Go a fost anunțat la prețul de 199$

VR stand-alone ieftin, în sfârșit

Facebook a anunțat Oculus Go, o cască VR de sine stătătoare, care nu va necesita niciun alt echipament pentru a funcționa.

Oculus Go va costa 199$ atunci când va fi lansat anul viitor. Casca va include un display LCD 2560×1440, audio integrat și lentile next-gen, ce confirmă că nu are nevoie de conexiuni auxiliare (PC, consolă, telefon, căști audio etc). Informații suplimentare vor veni în apropierea lansării.

A mai fost anunțat că Rift and Touch Controller Bundle a primit încă reducere de preț permanentă, de la 499$ la 399$. Este a treia tăiere a prețului din 2017.

Tags:

1 Comentariu [+] Adaugă un comentariu

  1. John a scris:

    Nu știu cât de “ieftin” va fi în România,200 dolari convertiți in lei,la iei in”magazinele noastre” înseamnă vreo 1900-2000 lei(cu promoție). Și acum oculus rift e aproximativ 1500 de lei și la ei in curte e 3000,deci

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.