Noi imagini și informații despre Thief

Jocul a fost creat pe baza Unreal Engine 3

O nouă serie de imagini din viitorul joc Thief au apărut în mediul online, acestea fiind însoțite și de câteva detalii despre titlul dezvoltat de Eidos Montreal.

Cu toate că Thief va fi disponibil și pe generația viitoare de console, pentru crearea sa nu a fost folosit Unreal Engine 4, ci o versiune modifică de Unreal Engine 3.

Studiourile au lucrat destul de mult pentru a da jocului un aspect next-gen. Din punct de vedere estetic versiunile pentru console și PC vor fi destul de apropiate, cu mențiunea că pentru PC ar putea exista anumite opțiuni care să profite de puterea plăcilor video de ultimă generație.

De aemenea, am aflat și numele noului actor ce va da viața personajului principal – Garrett. Pentru noul joc Thief a fost ales Romano Orzari, care în trecut a interpretat rolul lui Giovanni Auditore da Firenze în serialul TV Assassin’s Creed: Lineage. Vocea sa a mai fost folosită de același personaj și în Assassin’s Creed 2.

Thief

Producător: Eidos-Montreal

Distribuitor: Square Enix

Platforme: PC, PlayStation 4

Gen: Action, Adventure

Pagina Oficială: Vizitează

Data de lansare: 28 februarie 2014

11 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. cartus a scris:

  Cand ma uit la poze imi zice ceva de user si parola…si nu e singurul articol la care face asa… fix it pls!!!!!!!!

 2. Pagan a scris:

  Foarte atmosferice imaginile, abia astept acest joc desi parca preferam intunericul sumbru din precedentele in locul cetii aleia albe

 3. SculptorulZ a scris:

  si mie la fel. bag user si parola si nimic

 4. Adrian a scris:

  @Darkman, are you here? I need to tell you something

 5. Xpontryum a scris:

  pare a fi ceva destul de reusit dar insa am mai vazut trailere si imagini promitatoare si la alte titluri iar apoi un mare epic fail( alien:colonials retards)

 6. isidore a scris:

  @Xpontryum nu compara square-enix cu nu stiu ce producatori indie de jocuri.

 7. Mandea a scris:

  nu e rau, dar Russell era perfect, asta e doar ok.

 8. Cryio a scris:

  Desi sunt nespus de incantat ca va aparea un Thief nou, eu tot sunt crunt dezamagit ca actorul original nu mai e vocea pe care am indragit-o atat de mult.

  Fara sa stiu multe despre Thief cand l-am jucat prima oara (Deadly Shadows , intr-un Demo de la LEVEL), am fost captivat de joc datorita personajului principal si a vocii lui.

 9. dan a scris:

  o insiruire de scuze penibile si afirmatii cum ca sa nu ne facem griji, totul o sa fie bine.. wtf?!! cum sa strici asta, cand era atat de simplu sa’l aduci pe Stephen Russell? cat putea sa te coste in pus fata de un actor direct din Montreal?

  nu mai vorbesc acum ca imaginile sunt muuult prea luminoase, nu este destula umbra si intuneric, si nici nu sunt destule surse de lumina in ele pentru un joc thief.

  mda, naspa.. probabl c’or sa reuseasca sa’l mucifice si pe asta.. 🙁

 10. tao a scris:

  voi ori sunteti pesimisti convinsi ori nu stiu ce sa zic , ca deja vad commenturi de fail despre joc si abea a-ti vazut niste poze …
  @dan – CATA UMBRA VREI OMULE ???

 11. Mandea a scris:

  da, dar aia care le-au jucat pe celelalte pot anticipa destule din pozele alea, pt ca sunt mult prea luminoase si pare ca nu ai unde sa te ascunzi. vom vedea, nu pare chiar in regula. pt cine nu le-a jucat pe celelalte, normal ca nu pricep cum de isi dau seama unii de atatea din niste poze. thief e sinonim cu intuneric.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.