Nintendo pare să limiteze artificial stocurile lui Switch

Câștig sau pierdere?

Ca în mai toate domeniile, și în lumea jocurilor video deciziile venite de sus sunt la fel de importante pentru succesul produsului ca și calitatea intrinsecă a sa.

În acest sens, Nintendo va deschide precomenzile pentru viitoarea consolă Switch vineri, dar doar în magazinul oficial din New York. Mai mult, numărul de unități care poate fi precomandat este limitat, ce nu are prea mult sens, dat fiind că Switch va fi lansat de abia în martie.

Asta nu este o strategie inovativă, fiind folosită amplu în industria hardware. Producătorii oferă stocuri limitate, ce face să pară că produsul în cauză este extrem de popular, dat fiind că este foarte greu de găsit în stoc. Reversul medaliei este unii doritori ar putea renunța complet să mai fie interesați, în loc să își dorească produsul și mai mult, după cum dorește producătorul.

Un exemplu concret au fost dispozitivile Amiibo, de asemenea create de Nintendo. În acest caz, strategia a fost câștigătoare, ele sunt dezirabile și în prezent, să vedem dacă situația se va repeta și în cazul lui Switch.

Tot vineri, consola va fi prezentată în detaliu.

4 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. Ion a scris:

  Indinadins? Serios?

 2. Retro8 a scris:

  Da, după cum DEX confirmă că este corect. Am reformulat, totuși, într-o formă mai profi.

 3. GicăContra a scris:

  Înadins e corect și e românesc! Românul nu mai face aleatoriu ci random, nu mai are de munca.. Ci job… Ma come și chiama la grebla da voi…

 4. GicăContra a scris:

  Pentru hispterii de azi cred ca era mai “cool” titlul asa :Nintendo răspândesc fake news despre stocurile lor… Fuck! “

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.