NeoGAF a fost închis din cauza acuzelor de abuz sexual

Va rămâne închis?

#metoo este cea mai puternică și mediatizată mișcare a drepturilor civile de pe mapamond în aceste zile, în care persoane abuzate sexual dau în vileag experiențele teribile prin care au trecut.

Astăzi, celebrul site NeoGAF a devenit offline, după ce deținătorul său, Tyler Malka, a fost acuzat de abuz sexual împotriva unei angajate, Evilore. Înainte de închidere, situația a explodat, cu mulți utilizatori cerând boicotarea site-ului, iar mai mulți moderatori renunțând la funcții. Ca o picanterie, în trecut, mulți moderatori au fost acuzați în repetate rânduri de faptul că abuzează de puterile lor pentru a suprima utilizatorii care nu achiesează la punctul lor de gândire.

NeoGAF era unul dintre cele mai populare pagini de interacțiune a gamerilor, dar și a producătorilor de jocuri.

Tags: ,

3 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. clicklibertateacomputergames a scris:

  Tyler Malka, a fost acuzat de abuz sexual împotriva unei angajate, Evilore.
  Nick-ul lui pe forum era Evilore, nu a acestei femei care apropo, nu era angajata lui.

  Tipic CG…copy paste, informare 0.

 2. off3nc3 a scris:

  Putini stiu ca pe langa faptul ca Tyler a facut abuz sexual si nu numai , jumatate din moderatorii acelui imens gaming forum au avut acuzatii de hartuire sexuala si au si dosar penal unii. Totul se poate gasi cu un simplu google search este infricosator ce adunatura de oameni bolnavi a fost acolo. Good Riddance!

 3. Dan a scris:

  Pe langa asta era si un forum de kakat la propriu, adica n-am vazut asa ceva nici pe 4chan or reddit la un loc. Atata prostia, spalare pe creier, daca spuneai ceva rau de sony primeai ban, daca ziceai ceva de trump ca e baiat bun, imediat ban, deci era un circlejerk, sau laba in cerc grup. Si stiti ce e mai rau ? chiar daca purtai o conversatie normala, doar ca tu aveai alta opinie si la moderatori nu ii placea opinia, ban. Ma bucur ca s-a inchis.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.