Ne vedem la Polivalentă la DreamHack 2016

Dreamhack Bucharest 2016 are loc în perioada 16-18 septembrie.

Gata cu școala, gata cu munca, gata cu TOT! Ne pregătim de DreamHack 2016 care-și deschide porțile la Polivalenta din București începând de astăzi cu ora 11 și le închide duminică târziu.

PGL și ComputerGames.ro vă așteaptă acolo cu o grămadă de evenimente, competiții, concursuri, surprize din care amintim: DreamHack Zowie Open, PGL Bucharest Tavern Tales, PGL Arcade Challenge plus concursuri de cosplay, prezentări și testări de produse hardware și jocuri și ce-i  mai mișto e că poți face cunoștință cu noi și te poți alătura echipei!

FYI, DreamHack este adus în România de către PGL, (14 ani de experiență în organizarea de evenimente naționale și internaționale de sporturi electronice (esports)) și are până acum cinci ediții de succes în București și una la Cluj-Napoca, care a găzduit primul Major de CS:GO, așezând România lângă Germania, Suedia și Polonia, singurele țări din Europa care au avut competiții CS:GO Major, cel mai înalt rang acordat turneelor profesioniste CS:GO care se remarcă prin prestigiul echipelor participante, calitatea producției și valoarea premiilor.

DreamHack revine de astăzi în Capitală, unde a avut cinci mari succese consecutive, la Sala Polivalentă, același loc deja familiar fanilor DreamHack.

Alături de marea scenă esports, pe care vor urca cele mai bune echipe profesioniste de CS:GO, din Turneul DreamHack ZOWIE Open 2016, și după cum ziceam la început, publicul va avea parte de surprize, întâlniri cu vedetele YouTube-ului, precum și posibilitatea de a câștiga faimă și premii la competițiile dedicate gamerilor amatori.

Biletele le puteți lua de aici, iar mai multe informații despre eveniment aveți pe pagina oficială.

Haideți! Ne vedem acolo!