Microtranzacțiile din Mass Effect: Andromeda au fost anunțate

Între 4 și 80 Lire

Magazinul britanic ShopTo a deschis precomenzile pentru microtranzacțiile din Mass Effect: Andromeda, titlu singleplayer și multiplayer cooperativ care va fi disponibil începând cu 23 martie pe PC, PS4 și Xbox One.

Dat fiind că, momentan, doar magazinul în cauză pune spre vânzare pachetele, prețurile sunt exprimate în Lire Sterline, dar ne putem forma o idee corectă despre valoarea lor. Ceea ce este încă un mister, însă, este câte cutii cu loot pot fi cumpărate pentru 4£ sau 80£, pentru a menționa valorile extreme.

 • 500 points – £3.95
 • 1020 points – £7.96
 • 2150 points – £15.95
 • 3250 points – £24.95
 • 5750 points – £39.95
 • 12,000 points – £79.96

Punctele pot fi folosite pentru cumpărarea de loot boxes, care conțin arme, echipament și XP boosts, toate acestea pentru multiplayer.

19 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. Irelevant prost a scris:

  HAHAHAHAHAH hai tu ala care ti-ai dat precomanda sa tragi cateva lacrimi

 2. kiki a scris:

  Cu 4£ pot fi cumparate 1.5 cutii! Ca sa te faca sa mai bagi inca 4£ si sa primesti 3 ! …sau ceva de genul ! Oricum nu precomand , astept sa apara mai intai.

 3. Cryptex a scris:

  @Irelevant prost: Eu am precomandat jocul pentru campania singleplayer. Chiar nu ma intereseaza partea MP a francizei Mass Effect. Cu alte cuvinte, acest microtranzactii pentru achizitionarea de loot boxes aferente MP nu ma afecteaza cu absolut nimic. In nume personal vorbesc acum, poti sa mori prost, ca oricum altceva n-ai fost la viata ta.

  Cheers.

 4. S3rafi a scris:

  Loot boxes sunt si in alte jocuri si nu s-a plans nimeni pentru asta. Poti juca linistit si fara loot box si sa castigi exerienta si echipament nou

 5. eusunt a scris:

  +1 S3rafi

 6. SuccubusHunter a scris:

  +1 S3rafi Dar………..ce rost are un PVE in care capeti loot daca nu il poti folosi in PVP…….doar sa dai 1 shoot la orice…….sau ceva de genu?!

 7. Pulpadeasa a scris:

  lmfao topkekumtum ayyy lemeo

 8. Anthony a scris:

  si ce faci cu punctele daca vei castiga? se pot transforma in bani reali sau sa-ti cumperi alte jocuri?

 9. krauss a scris:

  Si in mass effect 3 sunt loot boxes! Nu am vazut pe cineva sa comita suicid pentru asta! Comentariu facut cu o inteligenta demna de pseudonimul tau

 10. Cryptex a scris:

  Doamne, cati dinozauri p-aici, sa moara Veta xD Ori nu citesc articolul, ori nu inteleg limba romana. lmfao m8 i r8 8/8

 11. krauss a scris:

  Si inca un lucru! Mp-ul din me:a nu va influenta povestea din campania sp, asa cum a fost in me3, mai ales sfarsitul. Cei care au jucat varianta fuckdenuvo, ramaneau cu galactic readiness la 50%

 12. KickAzz a scris:

  Krauss are dreptate, multiplayer-ul nu va influenta deloc povestea, dar daca joci multiplayer mai poti castiga obiecte/arme/bani pentru singleplayer

 13. Irelevant prost a scris:

  Oricum e un joc de cacat ce nu o sal cumpare nimeni. @Cryptex, mars la cοtetz irelevantule

 14. Kiki a scris:

  Pentru singleplayer exista cheats!

 15. Irelevant prost a scris:

  @Cryptex esti degeaba, da ce sa te astepti de la un irlevant ca tine, te scremi 2 fraze in care semnalezi cat esti de prost bagand precomanda la porcaria asta cu hypeul lor de cacat, hai mai trage cateva lacrimi, looser race prost mars la cοtetz ca consumi aeru degeaba

 16. asdds a scris:

  S-a reincarnat an0000n in “irelevant prost”. Bine ca intr-un final recunoaste ce fel de specimen este. Romana il bate, engleza la fel. De realitatea care il inconjoara ce sa mai spun? E paralel. Presupun ca a fost abuzat de taica-su cand era mic, de are acum atata ura in el fata de tot.

 17. SuccubusHunter a scris:

  @asdds Exact…….saracu de el……..sincer mi-e mila de el…….si cine foloseste ”mars la cοtetz”……..??!?!?!!??!!!!????!?

 18. SuccubusHunter a scris:

  @krauss Da……am vazut…….sunt la ”curent” cu tot ce tine de ME:A…….dar nu sunt incantat de PVE fara PVP!

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.