Microsoft reînvie Classic IntelliMouse

Legend reborn

În ziua de astăzi, toți producătorii de periferice au în catalog multipli mouși gaming, dar Microsoft a dat startul în 1996 prin IntelliMouse.

Rozătoarea nu avea zorzoane, dar avea scroll, ceva inovativ la avea vreme, și o formă ergonomică excelentă. De fapt, mulți gameri cu vechime jură că ergonomia nu a fost întrecută nici în anii noștri și îi desprind carcasa, ca mai apoi să introducă switch-uri și senzori moderni. Mai mult, alții iau versiunea IntelliMouse 3.0 și îi overclockează polling rate, de la 250 la 1000. Ar putea părea un banc, dar unii mouși chiar pot fi overclockați.

Revenind, ultimul model IntelliMouse a fost 3.0, a cărui producție a luat sfârșit în 2012. Astăzi, Microsoft anunță pe pagina oficială că va lansa în viitorul apropiat Classic IntelliMouse, cu 3,200 dpi, polling rate 1000, conexiune wired, cinci butoane customizabile și ergonomia legendară. Prețul este corect, de 40$.

Data concretă a lansării nu este cunoscută.

Tags:

4 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. dacblood a scris:

  wow….si acum imi e dor de mouse-ul asta….
  Abia am reusit sa gasesc un mouse care sa se apropie de ergonomia lui(Logitech M510)
  Pacat ca nu va exista si versiunea wireless.

 2. xai a scris:

  Abia il astept.
  Am si primul Deathadder razer Blue 3500dpi ,3.5G inflared si pot sa spun ca este mai bun ca modelele noi 2013 si chroma chiar daca folosesc senzor mai bun,tot asta oldscool sunt mai bune,facute special ,lucrate pentru cs 1.6 ca doar jocul asta era cel mai competitiv.

 3. Kiki a scris:

  Lasati-l p-asta ! Unde sunt genius-urile alea vechi ! alea de incasau pumni in netcafe-uri la cs1.6 si tot mergeau!

 4. HSS a scris:

  unde sunt razerele vechi diamondback si copperhead care se stricau in cateva luni in discovery arena si cand mergeau erau forta:)))

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.