Microsoft permite dezvoltatorilor de jocuri pe Xbox One să includă suport complet pentru mouse&keyboard

Consolele evoluează

Microsoft anunță că cel mai nou update pentru Xbox Live Creators Program oferă posibilitatea creatorilor de jocuri Xbox One să includă suport complet pentru folosirea tastaturii de către gameri.

În ce privește moușii, compania a admis că doar câteva modele sunt compatibile în acest moment, dar numărul lor va crește constant în viitor.

Desigur, acum rămâne doar la latitudinea producătorilor să ofere opțiunea ca jocurile lor să fie controlate cu mouse și tastatură pe Xbox One. Blizzard, probabil, nu va face asta.

8 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. Dan a scris:

  Nici foc daca luati nu aplaud…

 2. Kiki a scris:

  Foarte tare! Deci nu mai cumpar pc ! Asta le face pe toate!

 3. yosua a scris:

  Deci evolueaza copiind pc-ul . Mama lor si-au pierdut de f mult identitatea.Acum apara console la max 2-3 ani de la ultima ….

 4. GicăContra a scris:

  De 15 ani nu am mai jucat pe mouse& tastatură. Următoarea”evoluție” să stai la birou și să joci de la 20cm de TV dota și lol?

 5. Alex a scris:

  Sunt frate tastaturi wireless așa ca

 6. CRISTIAN1ELITE a scris:

  Xbox FTW. PS = Ancient

 7. Mad Max Payne Quantum Alan Break Wake a scris:

  Cristiane, lasa-l naibii de fanatism. Ce varsta ai? 1 deceniu?

 8. Lixicus a scris:

  Tastatura mergea pe xbox in dashboard oricum. Ce ar fi fain este sa fie suport la mouse si tastatura pentru jocurile astea RTS lansate pe consola, la shootere nu ai cum sa pui doua categorii de jucatori in acelas joc fara sa oferi un avantaj … chit ca multi ar prefera mosue si tastatura fix pentru shootere … dar sincer ar strica grav identitatea si unicitatea consolelor …

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.