Miami Heat intră în eSports

Miami Heat a preluat o parte din organizația europeană Misfits

La câteva zile de la anunțul clubului de fotbal grec Panathinaikos Atena că își extinde activitatea și mai multe decât era deja, un nou club sportiv își anunță pătrunderea în eSports, de data acestea unul american.

Clubul american de baschet Miami Heat a preluat o parte din organizația europeană Misfits. Deși detaliile exacte ale înțelegerii nu se cunosc, este totuși clar că nu poate fi vorba de o implicare foarte mare în eSports, ci mai degrabă de o testare a terenului. Nu ar fi primul club care procedează astfel Paris Saint-Germain fiind un altul –, și cu siguranță nu va fi nici ultimul.

Miami Heat este al doilea club din National Basketball League (NBA) care se implică în eSports. Primul a fost Philadelphia 76ers, care a făcut acest lucru în septembrie 2016. El se alătură și unei liste tot mai extinse de cluburi interesate de eSports.

 

Misfits nu are o istorie foarte îndelungată în eSports, fiind o organizație formată în primăvara anului trecut de către foștii membri ai Renegades

Sursa: ESPN

Tags:

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.