Meet the Game – 30 iulie 2013

Urmăriţi Meet the Game în fiecare marţi

Ca de obicei, ediţia din această săptămână va începe la ora 18 şi îl va avea în studio pe h0stile cu care voi discuta cele mai interesante ştiri apărute în ultimele zile.

Emisiunea va putea fi urmărită în direct pe pagina principală sau în format înregistrat aici ori pe YouTube şi/sau pe canalul nostru de Twitch.

12 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. velea a scris:

  Ce joc e asta MEET ?

 2. GG a scris:

  poate ca la editia asta , Assassin nu o sa mai vorbeasca asa mult despre console 😛

 3. CalinTM a scris:

  Sti cum e, in ultimul timp s-a vorbit in live stream numai despre console si cum o sa faca ei bani, etc. Ar trebui sa vorbiti despre jocuri, chiar daca jocul ala apare doar pe PC sau doar pe console. M-am cam plictisit si eu de ceva editii, in special dupa E3 ca numai despre console s-a vorbit.

 4. h0stile a scris:

  in principiu urmarim subiectele saptamanii anterioare plus ce e mai interesant in ultimele 24 de ore. se discuta destul de mult despre console pentru ca anul asta vine noua generatie si presa pe asta se axeaza. am vorbit insa si de jocuri care se lanseaza inclusiv pe pc si chiar in editia asta (witcher 3, saints row 4, fear online).

 5. CalinTM a scris:

  Thanks for the flavor, ma uit atunci, mai spre seara cand am timp. 😀
  Nu zic sa vorbiti despre PC, ca iarasi incepe flame-ul, dar nu numai despre console [zic asa in principiu pe viitor, inteleg unde bate presa straina acum, dar pe noi nu ne prea intereseaza, mulati emisiunea pe ce cere publicul, am inteles toti ce e cu aceste console, in principiu o revizie de hardware ca sa mai dea un refresh sony si MS publicului lor stim deja ca pentru un console gamer astea noi inseamna un salt urias in termeni de hardware(ca asta aduc noile console, hardware intr-o noua cutie si controllere noi), dar pentru un PC gamer inseamna ce hardware si-a cumparat el prin 2011.] In principiu ar trebui sa abordati mai multe subiecte de diferite tipuri, nu stati prea mult la vorba pe un subiect si nu puneti subiecte asemanatoare unul langa altul, ca se plictiseste lumea. 🙂

 6. CalinTM a scris:

  Asasinu’ iarasi a fost cam pe langa si zapacit. :))
  Cumparati ma alta tastatura cu-cra-ti-ma.

 7. unul a scris:

  daca tot Meet the game s-a transformat intr-o emisiune de barfe despre console si marketing, macar sunt sanse sa vedem un play the game in luna AUGUST????

 8. h0stile a scris:

  discutam despre jocuri in general si despre companiile si/sau indivizii din spatele lor. anul asta jocurile de PC nu sunt o prioritate pentru presa in general si atunci nici volumul stirilor dedicate acestei platforme nu este foarte mare. in plus, de aberat pe baza unor inventii nu cred ca e cazul (nu ca Assassin nu ar face fata cu brio acestui task daca s-ar pune problema, dar nu vreau sa ajungem acolo).

 9. alex a scris:

  am o propunere soc pentru emisiune, dar o pastrez pentru saptamana viitoare cand se va difuza editia urmatoare

 10. CG Andrei a scris:

  banuiesc ca acea propunere va fi legata de demisia “prea-pletoseniei-lui” .Am revenit dupa o lunga pauza.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.