Meet the Game – 26 martie 2013

Urmăriţi Meet the Game în fiecare marti

Cele mai interesante ştiri apărute în ultimele zile vor fi discutate azi în cadrul unei noi editii Meet the Game. În studio vor fi Assassin şi h0stile (IQz3r0), fost redactor/editor CG.

Ca de obicei, emisiunea va începe la ora 18 şi va putea fi urmărită în direct pe pagina principală sau în format înregistrat aici ori pe YouTube.

11 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. alex_the_necro a scris:

  Fara Tartoru?

 2. hitman a scris:

  Meet BioShock Infinite

 3. aS a scris:

  Mie imi plac mai mult emisiunile care nu au subiectele deja pe site. Ai pus stirea pe site, s-au inflamat 99 de berbeci cu comentarii, ce rost are sa mai si vorbesti de ceea ce ai scris? As prefera ceva mai deschis, cu intrebari in direct, cu dezbateri, cu invitati surpriza.

 4. ozu a scris:

  Si concursuri sau e old fashion? 🙂

 5. gatsa a scris:

  fara Tartoru cred ca va fi o mizerie, raman doar nerds, pas…

 6. Baiat a scris:

  Adevarul e ca_atunci cand e Tartoru se discuta despre spanac si beneficiile lui, cresterea iepurilor, minunile apei oxigenate, secretele tipografiei, conspiratiile masonice si noile ideologii africane.

  Dispari.

 7. daRza a scris:

  nu stiu ce succes va mai avea emisiunea fara tartoru

 8. Weezer a scris:

  Mai emisiunea ar fi si mai OK daca Assassin l-ar lasa pe hostile sa vorbeasca si nu l-ar intrerupe la fiecare 2 secunde. Am inteles ca toata lumea vorbeste de PS4 desi n-au aratat nimic interesant. Am inteles ca Mass Effect e un fail si ca Blizzard nu a gresit decat cu D3 (WoW si SC2 fiind niste jocuri formidabile ofc) dar vroiam si eu sa aud ce are de spus invitatul.

 9. gatsa a scris:

  Nu, serios, nu se poate fara Tartoru.

 10. Baiat a scris:

  @gatsa, nu mai plange, s-a zis parca de vreo doua ori in emisiune ca absenta lui Tartoru a fost temporara.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.