Mafia este din nou disponibil pe PC via GOG

O legendă revine

Lansat în 2002, Mafia, creat de Illusion și 2K, era singurul joc open world al generației sale care putea privi GTA 3 în ochi fără să clipească.

Jocul era disponibil pe Steam până în 2012, când a fost scos din cauza expirării licențelor pentru melodiile in-game. După cum știți, acesta este principalul motiv pentru care jocurile dispar din magazinele digitale, în special cele care folosesc melodii licențiate. Vestea proastă este că Mafia nu mai are soudtrack.

Revenind la Mafia, jocul este un adevărat cult classic, cu multiple activități secundare și o poveste superbă. Grafica, dacă ignorăm calitatea terenului, chiar s-a păstrat foarte bine.

Pagina GOG este aici.

Tags: ,

6 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. Catalin a scris:

  Adica nu are soundtrack versiunea de pe gog ?

 2. Cacanarelul a scris:

  Da, din pacate nu mai are soundtrack-ul. Companiile care detin licentele sunt ai dracu rau de tot.

 3. Daniel a scris:

  Super! Unul din cele mai bune jocuri create!

 4. Bogdan a scris:

  Din cate inteleg, doar melodiile licentiate nu mai sunt in joc, partitura originala este in continuare.

  Nu-mi vine sa cred ca au trecut 15 ani de cand a aparut. Am aflat despre el urmarind o emisiune pe Antena 1 despre jocurie, tehnologie si IT.
  Tin minte ca imprumutasem jocul de la un coleg si doar bagam CD-ul 1 in unitate si rulam in reluare intro-ul ca doar atat puteam face pana la achizitia unui nou calculator.

 5. krauss a scris:

  O capodoperă! Un joc cum rar mai găsești!

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.