LoL: Mâne începe Worlds 2017

Mâine se da startul Worlds 2017

Mâine se dă startul Worlds 2017, cea mai importantă competiție de League of Legends a anului și totodată una dintre cele mai bine premiate din eSports. Competiția va începe cu meciurile fazei play-in, ale cărei grupe arată astfel:

În total, șase echipe din aceste grupe vor merge într-o etapă ulterioară a fazei play-in – un fel de meciuri de baraj –, în urma acelor meciuri urmând a se stabili ce echipă merge mai departe în aza propriu-zisa a grupelor.

Grupele:

League of Legends World Championship (Worlds) 2017 se va desfășura în intervalul 23 septembrie – 4 noiembrie, în China, și are un fond de premii de pornire de $2,130,000. 

Toate meciurile, inclusiv cele ale fazei play-in, vor putea fi urmărite pe canalul YouTube dedicat competiției: Worlds 2017 Youtube.

Cea mai titrată echipă de la Worlds este SK Telecom T1, care a câștigat jumătate din edițiile desfășurate până acum, împreună cu 4,680,000 USD.

Istoricul competițiilor Worlds:

Sursa: Riot

5 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. xthtj a scris:

  Ai si tu 3 cuvinte de scris si nici asa nu reusesti sa scrii fara sa mananci litere..

 2. MayRachowski a scris:

  Esti moldovean, ss’ra?

 3. Icsbocs a scris:

  LOL, who cares ? :)))

 4. gigi a scris:

  plictisitoare stiri..exact partea cea mai urata din lumea jocurilor

 5. jumar a scris:

  BIne ca a facut greseli gramaticale, altfel nu avea nici un comentariu. A ajuns de kaka-o situ asta… faceti si voi mai multe recenzii la jocuri, de un timp vad ca tot alea jocuri sunt la rubrica de recenzii.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.