LoL: Situația provizorie EU/NA LCS Spring Split 2017 – update

Schimbările din clasament

În conferința europeană, în grupa A în continuare nu a fost înregistrată nicio modificare, liderul fiind tot G2 eSports, care a ajuns la nouă victorii și nicio înfrângere. Ea este urmată de Misfits, care a mai pierdut un meci și are șapte victorii.

În grupa B a fost înregistrată o singură modificare de clasament. H2k-Gaming este tot la egalitate de puncte cu Unicorns of Love, doar că de data aceasta UOL are un scor un pic mai bun, motiv pentru care a urcat pe prima poziție.

În conferința nord-americană TSM și Cloud9 sunt încă apropiate, diferența fiind de doar un punct și având scoruri similare. Cele două au început însă să se distanțeze de următoarele trei clasate. Chiar și Phoenix1 s-a rupt un pic de restul plutonului, având două victorii în plus și două înfrângeri mai puțin decât FlyQuest eSports și decât Counter Logic Gaming – ultimele două fiind la egalitate de puncte.
La coada clasamentului se găsesc, ca până acum, Team Liquid și Team EnvyUs, amândouă cu șanse minime să mai evite Summer Promotion.

Sursa: LCS