LoL: Lista provizorie a echipelor care vor juca în NA LCS Spring Split 2018 – update

Cleveland Cavaliers și FlyQuest au fost acceptate, G2 eSports a fost respinsă

Încă două organizații au fost acceptate în NA LCS, numărul echipelor cu sloturi în această conferință ajungând la nouă. Practic, în momentul de față mai fiind un singur loc rămas disponibil. Riot a acceptat aplicațiile clubului american de baschet Cleveland Cavaliers, care în felul acesta își face și intrarea oficială în eSports, și cea a organizației FlyQuest, care a jucat pentru prima oară în LCS în sezonul de primăvară al acestui an.

Dat fiind faptul că nu a mai jucat până acum în LCS, Cleveland Cavaliers va trebui să plătească trei milioane de dolari, în plus față de cele zece pe care le plătesc și organizatiile care au deja un istoric în LCS – adică 13 milioane de dolari în total. Este al doilea club de baschet care intră în LCS, după ce și Golden State Warriors a făcut un gest similar în urmă cu câteva zile. 

În același timp, aplicația celor de la G2 eSports a fost respinsă, lucru nu tocmai surprizător dat fiind faptul că era de la bun început clar că mutarea din EU LCS în NA LCS nu va fi permisă. G2 eSports își exprimase intenția de a face acest lucru în luna iulie, împreună cu Fnatuc, Splyce și Misfits.

 Echipele acceptate/refuzate în NA LCS:

Sursa: ESPN