LoL: Evoluția Worlds 2017 – update

Lyon Gaming și Team oNe eSports și-au asigurat locurile în următoarea etapă a fazei play-in

Meciurile fazei play-in au continuat, Lyon Gaming și Team oNe eSports alăturându-se celor de la Team WE și Cloud9 în următoarea etapă a fazei play-in:

Alte patru echipe trebuie să facă același lucru în grupele C și D. Toate vor fi, ulterior, distribuite în a dou rundă a fazei play-in, cea în care primele două clasate din fiecare grupă vor trebui să joace unele cu altele. Câștigătoarele acelor meciuri vor merge mai departe în faza propriu-zisă a grupelor.

Grupele:

League of Legends World Championship (Worlds) este cea mai importantă competiție de League of Legends a anului și totodată una dintre cele mai bine premiate din eSports. Ea se va desfășura până pe 4 noiembrie, în China și are un fond de premii de pornire de $2,130,000. 

Toate meciurile vor putea fi urmărite pe canalul YouTube dedicat competiției: Worlds 2017 Youtube.

Cea mai titrată echipă de la Worlds este SK Telecom T1, care a câștigat jumătate din edițiile desfășurate până acum, împreună cu 4,680,000 USD.

Istoricul competițiilor Worlds:

Sursa: Riot

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.