LoL: Evoluția playoff-urilor Worlds 2017 – update

SK Telecom T1 este a doua echipă calificată în semifinalele Worlds 2017

SK Telecom T1 este a doua echipă calificată în semifinalele Worlds 2017, conturându-se tot mai mult o repetare a finalei Worlds 2016 – atunci când au jucat SK Telecom T1 și Samsung Galaxy. SK Telecom T1 a reușit calificarea în urma victoriei obținute destul de greu – cu 3-2 la general – în fața debutanților de la Misfits. EU LCS mai are astfel o singură reprezentantă rămasă în competiție, pe Fnatic, care nu pleacă din poziția de favorită în meciul cu chinezii de la Royal Never Give Up, meci care se va juca chiar astăzi. 

Situația sferturilor de finală:

Toate meciurile fazei eliminatorii pot fi urmărite pe canalul Twitch dedicat competiției: Worlds 2017 Twitch.

League of Legends World Championship (Worlds) este cea mai importantă competiție de League of Legends a anului și totodată una dintre cele mai bine premiate din eSports. Ea se va desfășura până pe 4 noiembrie, în China și are un fond de premii de pornire de $2,130,000. 

Cea mai titrată echipă de la Worlds este SK Telecom T1, care a câștigat jumătate din edițiile desfășurate până acum, împreună cu 4,680,000 USD.

Istoricul competițiilor Worlds:

Sursa: lolesports

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.