LoL: Evoluția grupelor Worlds 2017

Lucrurile încep să prindă contur în grupe

Meciurile fazei grupelor Worlds 2017 au continuat, lucrurile începând să prindă contur, mai ales în grupa A, acolo unde SK Telecom T1 nu pare să aibă prea multe probleme. Sud-coreeni au victorii din tot atâtea meciuri și de principiu, nu mai au cum să rateze playoff-urile. La polul opus se află EDward Gaming, care are trei înfrângeri din tot atâtea meciuri. Nici Fnatic, Flash Wolves și 1907 Fenerbahçe nu se comportă, însă, mult mai bine, fiecare având câte două înfrângeri.

Destul de bine au jucat și Longzhu Gaming,  Royal Never Give Up și Team SoloMid, fiecare având câte două victorii. De altfel, oarecum neașteptată este prestația echipelor nord-americane, care par să se descurce destul de bine, cel puțin deocamdată. În special, Team SoloMid și Cloud9, aceasta din urmă având și o grupă destul de dificilă.

Situația provizorie a grupelor:

Astăzi vor avea loc meciuri din grupele B, C și D, toate putând fi urmărite pe canalul Twitch dedicat competiției: Worlds 2017 Twitch.

League of Legends World Championship (Worlds) este cea mai importantă competiție de League of Legends a anului și totodată una dintre cele mai bine premiate din eSports. Ea se va desfășura până pe 4 noiembrie, în China și are un fond de premii de pornire de $2,130,000. 

Cea mai titrată echipă de la Worlds este SK Telecom T1, care a câștigat jumătate din edițiile desfășurate până acum, împreună cu 4,680,000 USD.

Istoricul competițiilor Worlds:

Sursa: Riot