LoL: Evoluția Worlds 2017 – situația grupei B

Longzhu Gaming și Fnatic sunt primele echipe calificate în playoff-uri

Ieri a reînceput faza grupelor Worlds 2017 cu meciurile grupei B, Longzhu Gaming fiind prima echipă calificată în playoff-uri, după ce a reușit să-și câștige toate meciurile. A doua echipă calificată este Fnatic, care a trecut de GIGABYTE Marines la baraj.

Oarecum neașteptat, de pe locul doi provizoriu în grupa B, Immortals a reușit contra-performanța de a pierde toate cele patru meciuri jucate ieri, devenind astfel și prima echipă eliminată din competiție. Cea de-a doua este GIGABYTE Marines care a pierdut meciul de baraj cu Fnatic.

Situația provizorie a grupelor:

Astăzi vor avea loc meciurile grupei C, acestea putând fi urmărite pe canalul Twitch dedicat competiției: Worlds 2017 Twitch.

League of Legends World Championship (Worlds) este cea mai importantă competiție de League of Legends a anului și totodată una dintre cele mai bine premiate din eSports. Ea se va desfășura până pe 4 noiembrie, în China și are un fond de premii de pornire de $2,130,000. 

Cea mai titrată echipă de la Worlds este SK Telecom T1, care a câștigat jumătate din edițiile desfășurate până acum, împreună cu 4,680,000 USD.

Istoricul competițiilor Worlds:

Sursa: lolesports

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.