LoL: Evoluția Worlds 2017 – situația grupei B

Longzhu Gaming și Fnatic sunt primele echipe calificate în playoff-uri

Ieri a reînceput faza grupelor Worlds 2017 cu meciurile grupei B, Longzhu Gaming fiind prima echipă calificată în playoff-uri, după ce a reușit să-și câștige toate meciurile. A doua echipă calificată este Fnatic, care a trecut de GIGABYTE Marines la baraj.

Oarecum neașteptat, de pe locul doi provizoriu în grupa B, Immortals a reușit contra-performanța de a pierde toate cele patru meciuri jucate ieri, devenind astfel și prima echipă eliminată din competiție. Cea de-a doua este GIGABYTE Marines care a pierdut meciul de baraj cu Fnatic.

Situația provizorie a grupelor:

Astăzi vor avea loc meciurile grupei C, acestea putând fi urmărite pe canalul Twitch dedicat competiției: Worlds 2017 Twitch.

League of Legends World Championship (Worlds) este cea mai importantă competiție de League of Legends a anului și totodată una dintre cele mai bine premiate din eSports. Ea se va desfășura până pe 4 noiembrie, în China și are un fond de premii de pornire de $2,130,000. 

Cea mai titrată echipă de la Worlds este SK Telecom T1, care a câștigat jumătate din edițiile desfășurate până acum, împreună cu 4,680,000 USD.

Istoricul competițiilor Worlds:

Sursa: lolesports