LoL: Evoluția EU/NA LCS Spring Split 2018 (19.02 update)

Schimbările din clasament de la o săptămână la alta

Pentru prima oară în acest sezon, Team Vitality a pierdut conducerea clasamentului conferinței europene în fața G2 eSports datorită înfrângerii suferite în meciul direct. Cu toate astea, cele două echipe – împreună cu Fnatic – au același număr de victorii și de înfrângeri, departajarea făcându-se în funcție de rezultatele din meciurile directe.

Foarte echilibrată este și situația următoarelor cinci echipe, Giants Gaming, Team ROCCAT, Spylce și Misfits, toate având câte cinci victorii și cinci înfrângeri.

Deși este suficientă clasarea pe una dintre primele șase locuri, prima poziție în conferință este importantă datorită faptului că oferă un loc la Mid-Season Invitational 2018.

EU LCS

Chiar dacă în conferința nord-americană lucrurile nu sunt la fel de echilibrate ca în cea europeană și acolo există câteva poziții contestate. Locul întâi, însă, nu este inclus în această categorie, el fiind ocupat acum de o singură echipă, Echo Fox, care are acum nouă victorii și o înfrângere, cu una mai puțin decât Cloud9 – cele două echipe erau la egalitate săptămâna trecută.

Contestate mai sunt pozițiile trei, șase și șapte, toate de câte două echipe.

În fine, la coada clasamentului se află Golden Guardians și OpTic Gaming, cea dintâi practic cu zero șanse să mai prindă playoff-urile.

NA LCS

Sursa: Riot