LoL: Evoluția EU/NA LCS Spring Split 2018 (12.02 update)

Schimbările din clasament de la o săptămână la alta

Team Vitality își continuă evoluția foarte bună, având acum șapte victorii și o înfrângere și fiind pricipala favorită la câștigarea primei poziții – și implicit, al unui loc la Mid-Season Invitational 2018. Ea este urmată de G2 eSports, Giants Gaming și Fnatic, toate cu câte cinci victorii și trei înfrângeri.

Cea mai mare scădere – mai ales dacă este să comparăm cu sezoanele trecute – o are H2K-Gaming, care a ajuns la șapte înfrângeri și o singură victorie, la fel ca Unicorns of Love.

EU LCS

În conferința nord-americană Echo Fox si Cloud9 se află la egalitate de puncte, ambele având câte șapte victorii și o înfrângere și fiind ușor rupte de restul de plutonului. Team SoloMid de exemplu, ocupanta locului trei provizoriu, are cinci victorii și trei înfrângeri, iar dacă mergem mai jos în clasament, dăm de echipe cu câte patru înfrângeri sau mai multe. Astfel că este de așteptat ca lupta pentru primul loc să se dea între Echo Fox și Cloud9. Ori primul loc este foarte important întrucât oferă un loc la Mid-Season Invitational 2018, dar și pentru că oferă 100,000 USD și 90 de puncte.

NA LCS

Sursa: Riot