LoL: CSI are propria sa divizie de LCS

O nouă divizie LCS

Compania Riot a anunțat înființarea diviziei de League of Legends special dedicată special Comunității Statelor Independente (CSI ) – Rusia, Kazakhstan, Belarus, Azerbaijan, Armenia, etc –.

Denumită Continental League (LCL), scopul principal al diviziei este pe de o parte de a crește nivelul competițional al regiunii, pe de altă parte acela de a-i ajuta pe jucătorii din CSI să joace la nivel profesionist fără să mai fie nevoiți să treacă prin toate procedurile de obținere a vizelor necesare participării la competițiile din străinatate.

În cadrul ligii vor juca opt echipe, iar fondul de premii va ajunge la $60,000. Această sumă va fi însă completată de compensațiile financiare acordate de Riot jucătorilor și antrenorilor. Iar dintre echipele care vor juca în cadrul ligii pot fi menționate Team Empire, Vega, Squadron sau Na’Vi.

3 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

  1. 1one a scris:

    lol hai sa radem toti, ce e asa de ras?? penibil

  2. kalamity a scris:

    sper ca esti troll…

  3. krauss a scris:

    IN YOUR FACE PUTIN! oh shit a nuke is coming this way! hope is headed for Turkey!

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.