LoL: Lista provizorie a echipelor care vor juca în NA LCS Spring Split 2018

Team SoloMid, Cloud9, Counter Logic Gaming, OpTic Gaming și Team Liquid au locurile asigurate în NA LCS Spring Split 2018

Au fost anunțate primele echipe ale căror aplicații au fost acceptate în sezonul de primăvară NA LCS 2018. Acestea sunt Team SoloMid, Cloud9, Counter Logic Gaming, OpTic Gaming și Team Liquid.

Pentru aceste locuri, organizațiile vor trebui să plătească o sumă totală de zece milioane de dolari, jumătate din care va trebui achitată până la începutul sezonului de primăvară. Restul banilor vor putea fi plătiți în tranșe pe parcursul anilor următori.

Fondurile necesare acoperirii acestei sume provin din sponsorizările de care o parte a acestor organizații au beneficiat în ultimul an, preponderent din lumea sportului. Cu excepția OpTic Gaming, toate organizațiile menționate au mai jucat în NA LCS și în sezoanele anterioare, majoritatea încă de la început.

Anunțul vine la doar o zi după ce aplicațiile Team Dignitas, Pheonix1 și Team EnVyUs – alte câteva organizații care mai jucaseră în NA LCS – au fost respinse.

Sursa: ESPN