Logitech își doboară propriul record, câștigând nouă premii la iF DESIGN AWARDS 2017

Acesta este cel de-al șaptelea an consecutiv în care asociația iF recunoaște meritele Logitech în design.

Logitech a obținut nouă premii prestigioase în cadrul iF DESIGN AWARDS 2017. Acesta este cel de-al șaptelea an consecutiv în care asociația iF recunoaște meritele Logitech în design. Totalul premiilor de anul acesta reprezintă un nou record pentru Logitech. iF DESIGN AWARDS  a premiat Logitech atât pentru designul de produs din mai multe categorii cât și pentru brand identity și product packaging.

Premiile câștigate au fost atribuite următoarelor produse și inițiative:

„Scopul nostru este să fim respectați pentru inovațiile noastre, indiferent de categoria de produs. În esență, dorim să fim recunoscuți ca o companie pentru care design-ul este vital. Designul este în centrul procesului nostru de creare a produsului, valorificând influența noastră istorică și creșterea în zona ingineriei.”

a declarat Bracken Darrell, președinte și CEO al Logitech.

Premiil  iF DESIGN AWARDS onorează dispozitivele în funcție de criterii precum inovație și producție, funcționalitate, estetică și responsabilitate. Recunoscute ca un simbol al excelenței în design în întreaga lume, premiile iF DESIGN sunt evaluate de șaizeci de experți din peste douăzeci de țări.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.