LawBreakers: All-Star Content Drop este dezvăluit

Și trailer

LawBreakers, lansat de Boss Key Productions în august pe PC, pare să repete păcatele lui Battleborn, din 2016 de Gearbox. Anume, deși este un titlu de calitate, a fost lansat în aceeași lună cu un rival direct. În cazul lui Battleborn am vorbit de Overwatch (un fleac, a ajuns acum 2 zile la 35 milioane jucători), iar pe LawBreakers l-a faultat Quake Champions, lansat la două săptămâni pe early access.

Ca urmare, Boss Key are mult de tras pentru a ține jocul în viață. În acest sens, All-Star Update va fi integrat pe 19 octombrie. El va include: Boss Leagues ranked play cu sezoane, două noi hărți, skinuri, icons și tutoriale.

Pagina Steam este aici, deși poate că ar fi o idee bună să așteptați sosirea update-ului, pentru că momentan mai puțin de 100 jucători sunt activi zilnic pe întregul Glob.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.