Launch Trailer pentru Syberia 3

Din 20 aprilie

La 13 ani după ce am auzit ultima oară de avocata Kate Walker, Microids va prezenta al treilea capitol din seria adventure Syberia.

Anunțat în 2012, Syberia 3 a fost amânat de un număr de dăți care ar fi făcut oricare alt titlu să fie anulat, dar fanii merită să trăiască noile aventuri ale lui Kate, dat fiind că primul joc și, într-o măsură mai mică, al doilea, sunt considerate capodopere ale genului.

Povestea va fi diferită de cea din primele două titluri, dar locațiile vor fi la fel de melancolice, grafica va fi complet 3D, vor exista și enviromental puzzles, iar Inon Zur promite un soundtrack de zile mari.

Syberia va fi lansat pe 20 aprilie în Europa, pentru PC, PS4 și Xbox One. Precomenzile sunt deschise pe Steam.

5 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. yuki a scris:

  bun venit, kate walker!

 2. Părintele ăozarie a scris:

  Bun venit doama Kate să te vinzi ăn cel mai putin de măcar 30 de mii de exemplare acum si dea mpurărea si ăn vecii vecilea amin

 3. Loatheb a scris:

  Din pacate, doar un nr mic de persoane sunt astazi in stare sa aprecieze astfel de jocuri ( capodopere )

 4. Loatheb a scris:

  Multumin B.H. Sokal!

 5. Weezer a scris:

  Mai usor tovarase cu capodopera, ca nu ai jucat nicio secunda si deja dai din limba. Din ce se vede in trailere e o incercare sinistra de a ca$hui nitel nostalgicii cu o scremere 3D care nu ajuta cu nimic pentru ca sare in ochi cat de low budget e. La Broken Sword nu a ajutat cu absolut nimic seria scremerea in 3D ba dimpotriva, abia la 5 si-a mai revenit. Trailerul de fata e oribil, B-movie de Hollywood wannabe cu un voice acting ridicol mai ales la Kate zici ca e o octogenara la care ii falfaie placa dentara prin gura

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.