Jocurile clasice pentru abonații Nintendo Switch Online Service vor fi disponibile gratuit doar o lună

Noua consolă va fi lansată în martie.

Abonații serviciului online cu plată Nintendo Switch Online Service, care va debuta în din toamnă, vor beneficia de o lună de jocuri clasice gratuite, apoi vor deveni contra-cost.

“Abonații vor putea descărca și juca jocuri Nintendo Entertainment System (NES) sau Super Nintendo Entertainment System (Super NES) gratuit timp de o lună.”

Ideea cu portarea jocurilor clasice pe Switch a fost bine primită de jucători, iar președintele Nintendo of America, Fils-Aime, explică de ce.

“Am realizat că mulți jucători petrec destul timp cu Virtual Console pe Wii sau Wii U și ne-am gândit că ar fi potrivit să facem posibil acest lucru și pe Nintendo Switch fără a fi nevoie de backward compatibility.”

Nintendo Switch va fi lansat din 3 martie.

1 Comentariu [+] Adaugă un comentariu

  1. Dedicated server a scris:

    Switch va beneficia de sunet stereo prin intermediul difuzoarelor incluse, sau clasicului jack audio de 3,m. In modul portabil, bateria lui Nintendo Switch va oferi o autonomie de 3-6 ore, in functie de complexitatea jocului rulat.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.