"Zoo Tycoon 2," cel mai nou add-on al popularului şi premiatului  "Zoo Tycoon" vîţi oferă cea mai tare experienţă, şi le permite acum jucătorilor să păşească în propria grădină zoo, unde vor fi faţă în faţă cu animale şi vizitatori într-o lume 3D cu totul nouă. Opţiunile pentru construit îmbunătăţite şi multe alte opţiuni pentru conducere permit jucătorilor  de toate vârstele şi nivelele de pricepere să devină şi mai creativi în ridicarea şi administrarea habitatelor şi atracţiilor zoo, astfel încât animalele devin mai distractive şi vizitatorii mai fericiţi.

  • Intră în inima acţiunii. Jucătorii pot de acum să intre în grădina lor zoo de vis prin intermediul noii funcţionalităţi  Zootopia , îmbunătăţită cu grafice 3D pentru o experienţă mai plăcută. Plimbă-te cu vizitatorii şi bucură-te de zoo prin intermediul modului Zoo Guest , sau vino faţă în faţă cu animalele în timp ce ai grijă de ele, le hrăneşti şi le faci mai fericite în modul Zookeeper. În final, fă fotografii cu animalele aflate în acţiune şi crează un album foto pentru a-l arăta prietenilor online folosind Zoo Photo Safari.
  • Noi moduri de construi. "Zoo Tycoon 2" conţine peste 300 de obiecte de construit, inclusiv expoziţii de materiale, clădiri tematice, atracţii pentru vizitatori şi jucării. Este mai uşor ca niciodată să deschizi o expoziţie cu noile unelte Habitat Builder , care permit jucătorlir să construiască şanţuri, cascade şi altele. Biome Brush oferă ultimele retuşuri necesare unei expoziţii, precum pictarea diferitelor peisaje pentru a crea deşerturi naturale, păduri tropicale, tundră şi zone umede.
  • Deeper gameplay. Provocări Random şi Dinamice în Campanie şi moduri Freeform care permit jucătorilor să joace scenarii mult mai interesante şi mai profunde. Preia controlul asupra provocărilor adiţionale, precum îngrijirea unui animal rănit prin intermediul provocărilor Random prezentate jucătorilor în timpul cursului despre construcţia clădirilor, sau acceptă provocări Dinamice care se leagă direct de scenariu sau de harta curentă a jucătorului.. Felul în care jucătorii îşi creează şi îşi construiesc grădinile zoo determină tipul de animaţie pe care îl vor avea animalele lor, în timp ce grija pentru nevoile animalelor şi a le vizitatorilor este vitală pentru a avea cea mai tare grădină zoo.
  • Conţinut downloadabil. Conţinut downloadabil gratis ce include mai multe obiecte pentru construit şi animale, oferă varietate în creerea super grădinii zoologice.

Zoo Tycoon 2

Producător: Blue Fang Games

Distribuitor: Microsoft

Platforme: PC

Gen: Strategy

Pagina Oficială: Vizitează

Data de lansare: 9 noiembrie 2004