Jocul preferat al lui Elon Musk este Deus Ex

Tinerii și The Last of Us al lor...

Elon Musk este unul dintre cei mai influenți oameni de pe planetă (al 21-lea, după revista Time) și valorează 11,5 miliarde $. Nicio surpriză, dat fiind că este fondatorul lui SpaceX, cea mai mare companie spațială privată, fondator și CEO al Tesla Motors, singura companie de mașini electrice care contează, și este unul dintre fondatorii lui PayPal.

Într-un recent interviu, Elon a fost întrebat dacă are timp și pentru jocuri. El a răspuns, fără ezitare, că Overwatch îl captivează pe moment, iar copiii săi petrec mult timp în Hearthstone. El a cerut mai apoi câteva recomandări din partea realizatorului, doar pentru a primi ca răspuns The Last of Us și Uncharted.

Urmează momentul în care Elon Musk dovedește că se pricepe la jocuri, spunând că adoră originalul Deus Ex, ca mai apoi să îl întrebe pe tânărul interviator dacă l-a jucat, ce este cireașa de pe tort. Mai apoi spune că și Deus Ex: Human Revolution a fost foarte bun, dar nu a avut încă timp pentru Deus Ex: Mankind Divided.

8 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. wtf a scris:

  Ce interesanta stire

 2. Slimy a scris:

  Pai chiar e.

 3. Weezer a scris:

  Nu e nimențăță interesat de parerile lu Melon Muscă asta, mai degraba m-ar interesa Mona Musca a noastra.

 4. ihihi a scris:

  era o stire despre jocuri. asta e un mic geniu, nu e orice prost.

 5. Red a scris:

  E ușor să ai câteva miliarde de dolari și să zici la muritori: Fă aia! În schimb e mai greu să faci miliardele de dolari. El a făcut și vândut Paypal. Dacă făcea un român un sistem ca Paypal, era imediat ridicat pentru spălare de bani, fraudă și alte ilegalități. Sau dădea bani greu la partid, avocați, judecători, etc. Plus că fiind român, nimeni nu-i dădea miliarde.

 6. EaterOfStupids a scris:

  @Sefu_la_bani

  Un retardat mai mare ca tine nu am vazut, vii aici si te lauzi ca ai 9000 de euro/lei din IT la fiecare subiect, penibila fiinta esti.

 7. Sefu_la_bani a scris:

  @EasterOfStupids am 9000ron nu euro.

 8. Sefu_la_bani a scris:

  Esti invidios pe mine?

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.