Începe Otaku Festival Cosplay Edition 2014

Cosplay de excepţie, ridicat la rang de artă

Evenimentul se va desfăşura în perioada 3-4 mai 2014, la Universitatea Romano-Americană din Bucureşti (Bd. Expoziţiei, nr.1B) şi va fi organizat de revista Cosplay Gen, susţinută de Big Man Tyrone, Lex Phantomhive şi Lord Methos.

Reika şi Kaname, consideraţi cei mai buni cosplayeri din Japonia si printre cei mai buni din lume, Miyo din Coreea de Sud, Pugoffka din Ucraina, Lina Lau din Hong Kong şi Peggy Sim din Singapore vor forma juriul pentru concursul autohton de cosplay care va decide cine va fi al doilea reprezentant al Romaniei la marea finala europeana EURO Cosplay ce va avea loc la Londra in toamna acestui an. Invitaţii vor susţine de asemenea şi workshopuri pe diverse teme, menite să îi ajute pe cosplayerii din Romania să îşi îmbunătăţească abilităţile.

Totodată, pentru a urma tradiţia de platformă de educaţie non-formală, Otaku Festival 2014 va oferi publicului şi ocazia de a participa la ateliere, prezentari susţinute de profesori universitari şi specialişti, expoziţii de desen, concursuri, dezbateri şi multe altele.

Biletele si abonamentele sunt disponibile în avans pe www.bilete.ro, la oficiile Poştei Romane, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, precum şi în magazinele Germanos din toată ţara.