HyperX devine partenerul lui LIRIK, cel mai mare streamer Twitch din lume

LIRIK și HyperX au găzduit evenimentul de streaming live de Anul Nou din Times Square

HyperX, brandul de gaming de înaltă performanță, a anunțat astăzi un nou parteneriat cu LIRIK, partener Twitch de streaming live, renumit la nivel mondial.

LIRIK are 1,5 milioane de fani și 145 de milioane de vizualizări de stream-uri (https://www.twitch.tv/lirik), șase zile pe săptămână. Contractul prevede că LIRIK va folosi tastaturi și mousepad-uri HyperX în cadrul gameplay-urilor live, evenimentelor din industrie și turneelor. De asemenea, HyperX va crea, în premieră, primul mousepad co-branded.

De la lansarea canalului de streaming în 2011, LIRIK a devenit celebru prin stream-urile de World of Warcraft și DayZ, dezvoltând exponențial propriul canal până la succesul actual, înregistrând o medie zilnică de 20.000 de vizitatori per stream. LIRIK a devenit popular deoarece interacționează cu fanii săi, oferindu-le oportunitatea de a alege jocurile pe care le va juca, dar și datorită streaming-urilor live multiple de 24 de ore. În viitor, stream-urile live ale lui LIRIK vor integra produse HyperX care vor susține performanțele sale de gaming.

„Colaborarea cu HyperX reprezintă o extensie naturală a stilului meu de joc și sunt încântat să folosesc noua tastatură ALLOY FPS de la HyperX pentru gaming”,

a declarat LIRIK.

„HyperX este recunoscută pentru calitatea produselor și pentru crearea de experiențe de gaming autentice. Sper să realizez lucruri deosebite cu HyperX pentru o comunitate de gaming în creștere.”

Prima activitate a LIRIK cu HyperX a fost „HyperX New Year’s Stream”, un eveniment de streaming social, găzduit de Dick Clark Productions la hotelul Marriott Marquis, cu vedere spre celebra piață Times Square din New York. Alături de n0thing de la Cloud9 și Seagull de la NRG, evenimentul HyperX New Year’s Stream a îmbinat experiența Twitch tradițională cu o atmosferă incredibilă, cadouri, promoții și o vedere festivă asupra orașului. Evenimentul a fost transmis în direct pe canalul HyperX de pe Twitch (https://www.twitch.tv/hyperx), între orele 8 p.m. EST-1 a.m. EST.

HyperX este un susținător dedicat al sporturilor electronice și al comunității de gaming, dezvoltând produse concepute special pentru genurile FPS – inclusiv căștile HyperXHYPERLINK “http://www.hyperxgaming.com/us/headsets/revolver/hx-hscr” Cloud Revolver, care asigură o calitate de studio a sunetului și care le permit jucătorilor să țintească direcțional inamicul, oferind în același timp un confort îmbunătățit și o calitate superioară de joc.

Noua tastatură HyperX ALLOY FPS Mechanical Gaming este tastatura oficială a Intel Extreme Masters, fiind utilizată în cadrul Intel Showcase de-a lungul celor 11 sezoane de evenimente de gaming. În plus, ALLOY FPS este tastatura recomandată de către organizații de gaming de top, cum ar fi NaViHYPERLINK “http://navi-gaming.com/en” Gaming, Echo Fox și Hell Raisers.