Huawei Honor 8 va primi Android 7.0

în februarie.

Smartphone-ul Huawei Honor 8 se comercializează la prețuri de aproximativ 399 dolari/euro și dispune de un display de 5.2 inci cu rezoluția de 1920 x 1080 pixeli, are un procesor Kirin 950, 4GB RAM și memorie internă de la 32GB. Are două camere pe spate, iar până acum a primit recenzii pozitive, cel puțin la nivel de hardware și performanță.

Pe partea de software, însă, e un pic mai complicat. Smartphone-ul s-a lansat cu Android 6.0 cu Huawei EMUI, care aduce câteva modificări la interfață făcându-l să arate mai mult ca…  iOS.

Dar Huawei a avut în teste o versiune beta pentru EMUI 5.0, bazat pe Android 7.0 și se pare că rezultatul este mai aproape de versiunea originală a sistemului Google plus câteva elemente interesante.

Acum Huawei anunță că dezvoltarea merge bine și EMUI 5.0 va sosi odată cu Android 7.0 pe Honor 8 începând cu luna februarie.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.