HTC Vive va costa 799$ și va fi lansat în aprilie

Preț ridicat, kit mai bogat

Două publicații specializate în știrile din lumea Realității Virtuale au încălcat, accidental sau nu, embargoul unui interviu cu HTC și Valve, companii care urmează să anunțe prețul căștii HTC Vive în săptămâna viitoare.

A fost dezvăluit prețul căștii: 799$, cu 200$ mai mult decât cel al concurentului Oculus Rift. La începutul anului, Oculus a prezentat și prețul din Europa, dar informația de față nu menționează acest aspect din cauza naturii sale.

Au mai fost confirmate și alte detalii: casca va veni cu două controllers specializate, împreună cu două „stații” care urmăresc mișcările utilizatorului prin mediul înconjurător. Vor fi incluse și două jocuri: Job Simulator și Fantastic Contraption. Precomenzile vor fi deschise pe 29 februarie, iar primele unități vor sosi în aprilie.

HTC Vive este destinat PC-urilor, precum Oculus Rift.

6 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. xof a scris:

  Astept PS VR.Desi HTC are mai multe accesori,nr de jocuri de pe acest sistem e mic in comparatie cu cel de pe oculus sau playstation.Ultimele zvonuri aparute indica pretul de pe ps vr ca fiind 300 dolari,doar casca

 2. slixor23 a scris:

  PS VR este o gluma proasta.

  Vive= Steam
  Cine crede ca restul vor avea succes impotriva gigantului gras se inseala amarnic.

 3. xof a scris:

  Slixor tu chiar crezi ca htc va avea succes doar pentru ca are legatura cu steam.Ai vazut pretul?.Lumea se uita mai intai la pret dupa aia la marca

 4. Gabriel a scris:

  Se uita in tara , când or începe brotacii din Anglia sau Germania sa tipe :))

 5. ... a scris:

  Prima transa de Oculus s-a epuizat instant, voi calculati la nivel de Romania ca pretul e mare. O sa se dea ca painea calda indiferent de pret. Eu astept 5 ani cand vor fi versiuni mai bune si la pret decent.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.