H1Z1 primește un update masiv și este redenumit în Just Survive

No biggie

Că unii producători modifică direcția dezvoltării jocurilor lor aflate în Early Access este una, dar să se ajungă până la shimbarea numelui este total altceva.

Daybreak Game Company, fostul Sony Online Entertainment, a lansat cel mai masiv update pentru H1Z1 de până acum, titlu de supraviețuire multiplayer lansat pe Steam Early Access în 2015. Mai mult, jocul este acum denumit Just Survive.

Harta jocului este acum complet nouă, numită Badwater Canion, sistemul Stronghold permite jucătorilor să creeze propriile fortărețe, armele de foc și albe au fost modificate și pot fi acum personalizate. Întregul changelog este disponibil aici.

Pagina Steam este aici.

2 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

  1. Ionutescu a scris:

    Era deja just survive…sunt 2 jocuri King of the kill si acesta.Inainte erau un singur joc H1Z1 dar pentru a se putea lucra mai bine la cele 2 moduri au fost create 2 jocri distincte cu 2 echipe de dezvoltatori diferite.

  2. Ionutescu a scris:

    Si nu mai este in early acces de mult

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.