4 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. Axxa78 a scris:

  2nd hand.total redundant pe piata imho. nu se invatza astia minte deloc,ori vii indie cu ceva original (vezi inside ,limbo) ori vii cu buget si tragi tare la ceva aaa greu. asta miroase a indie pilaf ciulama…

 2. Axxa78 a scris:

  optiunea 3: vii cu un crap de clona multiplayer shooter si poate ai noroc sa mai scoti ceva. oricum,piata e caracterizata de o lene nene…

 3. Paraiah a scris:

  Presupun ca tu esti intr-o inovatie continua. Atata scris degeaba si fara sens cand pur si simplu nu cumperi daca nu iti place. Asta daca si sustii dezvoltatorii.

 4. Axxa78 a scris:

  pe logica ta “Paraiah” ar inseamna ca multe dintre comentariile de aici de pe site sunt “degeaba si fara sens”. De-asta si exista rubrica, sa fie dezbatuta, sa aducem argumente pro si contra. In plus, ca sa fiu in trendul “fara sens” de mai devreme, citez urmatorul paragraf “nu cumperi daca nu iti place. Asta daca si sustii dezvoltatorii”.
  no comment.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.